Tsekkaa viimeisimmät kuulumisemme somesta, löydät meidät Facebookista ja Instagramista!

Tervetuloa KuvaMattiin!

Olemme monipuolinen ammattilaadun kuvavalmistamo, josta saat kuvapalvelut aina digi- ja kinokuvien paperivedoksista muoto-, yritys- ja tapahtumakuvauksiin saakka, vanhojen kuvien korjailua sekä muuta kuvankäsittelyä unohtamatta! Muistathan, että myös kuvista, joiden negatiivit ovat kaikonneet tai tuhoutuneet, saamme lähes käden käänteessä tehtyä uudet kuvat.

Graafinen suunnittelu sekä tämän hetken, ainutlaatuiset kuvakollaasit, kiitoskortit, käyntikortit, kutsukortit yms. aidolle valokuvapaperille yksilöllisesti rakennetut kokonaisuudet kuuluvat olennaisesti palveluihimme.

Kuvista saat myös teetettyä kodin sisustukseen istuvat kehystetyt kuvasuurennokset ja -sarjat, Canvas-taulut, Canvaskellot, kova- tai pehmeäkantiset kuvakirjat sekä kierreselkäiset kalenterit!

Valmistamme kaikki tilaukset itse paikan päällä, Noritsun ammattilaadun takaavalla digitaalisella kuvanvalmistuskoneella, joten digikuvat voit valita ja tilata itse kahdelta asiakaspäätteeltämme, ja jo tunnin perästä voit noutaa valmiit ja uunituoreet, hyvät kuvat!

A2-suurennokset ja canvakset tulostamme Epson Stylus Pro 4900 tulostimella, joka jatkaa tarkkaan vaalittua laatuamme.

Kuvaamme siellä, missä haluat! Koulutetulta (KIP, VAT) ja alalla 20 vuoden vankan ammattaidon omaavalta Jenniltä saat persoonalliset, toiveittesi mukaiset kuvat studiossa tai miljöössä, tapahtumakuvauksia myöten, yksityisille ja yrityksille. Ota yhteyttä, valmiina ollaan! :)

Tiesitkö tätä?

KuvaMatti aloitti toimintansa 48 vuotta sitten, avaten valokuvaamo- ja tarvikemyymälänsä Mikkelin keskustaan Savilahdenkadulle. Ajan saatossa kuvaamo löysi nykyisen paikkansa Vuorikadulta, Kirkkopuiston laidalta, edelleen vankasti Mikkelin keskustassa vaikuttaen ja nykyaikaa mukaillen! KuvaMatti on Suomen Ammattivalokuvaajien Liiton ja Suomen Fotokauppiaiden jäsen.


Laatua ja palkittua palvelua ammattitaidolla!

Lokakuussa 2016 Suomen Yritysvaliot luovutti jälleen KuvaMatille Todistetusti tyytyväisimmät asiakkaat -sertifikaatin. Hyvästä palvelusta meitä on muistettu useamman kerran vuodesta 2009 lähtien!


Valokuvaajat.fi -jäsen

Olet tervetullut palveltavaksi

asiantuntevaan ja ammattitaitoiseen KuvaMattiin!


Sivuja päivitetty 11.10.2018

2018 © KuvaMatti